کربن فعال خوراکی | کربن فعال با گرید غذایی
کربن فعال خوراکی یا کربن فعال با گرید غذایی نوعی زغال چوب فعال است که اغلب با حرارت دادن پوسته نارگیل در دمای بسیار بالا تا زمانی که کربن فعال شده یا کاملاً بسوزد تولید می شود. سپس خاکستر به دست آمده با بخار یا هوای داغ در دمای بالا پردازش می شود تا یک “ساختار ریز متخلخل” تشکیل شود. کاربردهای کربن فعال خوراکی در صنایع غذایی اغلب برای حذف یا تصفیه رنگ می باشد. همچنین، افزودنی غذایی مانند شیرین کنندهها، قندها و شربتهای ذرت، غذا و اسیدهای آمینه و گلیسیرین نیاز به رنگزدایی، خالصسازی یا حذف محصولات جانبی ناخواسته در مراحل ساخت نهایی دارند.
فهرست مطالب
-
-
-
-
- کاربرد کربن فعال خوراکی کربن پارس
- انواع کربن فعال خوارکی پارس با پایه های مختلف گیاهی
- قیمت کربن فعال خوراکی پارس (25 کیلویی)
- راهنمای خرید زغال فعال خوراکی پارس
- مشخصات پودر کربن فعال خوراکی پارس
- مشخصات زغال فعال خوراکی پارس پایه انار
- مشخصات زغال فعال خوراکی پارس پایه پسته
- مشخصات زغال فعال خوراکی پارس پایه زردآلو
- مشخصات زغال فعال خوراکی پارس پایه گردو
- مشخصات زغال فعال خوراکی پارس پایه هلو
- روش های احیا کربن اکتیو
- کربن از منابع طبیعی
- کربن اکتیو خوراکی از ضایعات پوسته محصولات غذایی
- کربن اکتیو از هسته زیتون
- مزایای کربن فعال به عنوان جاذب
- خواص کربن فعال خوراکی
- قیمت هر کیلو کربن فعال خالص چقدر است؟
- سوالات متداول شما
-
-
-
کربن فعال خوراکی از کجا بخریم؟
اغلب افراد این سوال را دارند که کربن فعال خوراکی از کجا بخریم؟ واقعیت این است که مراکز و فروشگاه های زیادی برای خرید کربن فعال وجود دارد اما اینکه شما کربن فعال خوراکی با کیفیت بالا بدون هیچ آلودگی تهیه کنید اهمیت زیادی دارد. بسیاری از بسته ها و کیسه های کمتر و کوچک تر ممکن است به دلیل عدم رعایت استانداردهای بسته بندی و نگهداری آلوده شوند. بهترین راهکار برای انتخاب کربن با گرید خوراکی خرید از فروشگاه های معتبر و یا تولید کنندگان است. زیرا، آنها با دقت بالا و با رعایت استانداردهای لازم بسته بندی را انجام می دهند. کربن اکتیو پارس به عنوان تولید کننده کربن اکتیو خوراکی این اطمینان را به مشتریان می دهد که انواع کربن های فعال با گرید خوراکی را در کیسه های 25 کیلویی با رعایت تمام ضوابط و استانداردهای خاص بسته بندی کرده و هیچ گونه آلودگی و ناخالصی در آن وجود ندارد. شما می توانید برای خرید کربن اکتیو خوراکی پارس با کارشناسان ما در ارتباط باشید و مشاوره رایگان بگیرید.
کاربردهای کربن فعال خوراکی کربن پارس
- در صنایع آب و نوشیدنی
- شیرین کننده های مبتنی بر نشاسته
- تصفیه روغن های خوراکی
- در صنعت قند برای تولید محلول های ساکارز مایع بی رنگ و شفاف
- استفاده در کارخانه ماء الشعیر
- استفاده در کارخانه آب میوه
- کاربرد برای کافئین زدایی قهوه و چای
- استفاده برای خالص سازی و رنگ زدایی شربت نیشکر
- کاربرد برای تصفیه و خالص سازی گلیسیرین
- زغال فعال خوارکی پارس برای خالص سازی اسید سیتریک
انواع کربن فعال خوارکی پارس با پایه های مختلف گیاهی
کربن های فعال خوراکی پارس بر پایه مختلف گیاهی تولید می شوند و هر کدام می توانند در صنعت خاصی کاربرد داشته باشند. این مساله دقیقاً به مش بندی و سطح جذب در هر کدام از آنها بستگی دارد. در نظر داشته باشید سطح جذب کربن های فعال پارس با گرید خوراکی بر پایه های مختلف متفاوت است. برخی از کربن های فعال پارس با گرید خوراکی عبارتند از:
- کربن فعال خوراکی بر پایه انار
- کربن فعال خوراکی بر پایه پسته
- کربن فعال خوراکی بر پایه زردآلو
- کربن فعال خوراکی بر پایه گردو
- کربن فعال خوراکی بر پایه هلو
قیمت کربن فعال خوراکی پارس (۲۵ کیلویی)
توجه داشته باشید کربن اکتیو ایرانی از نظر قیمت مقرون به صرفه تر از کربن ها فعال خارجی است. قیمت کربن فعال خوراکی ایرانی پارس بر اساس اینکه بر پایه چه چیز باشد و بر اساس مش بندی متنوع متغیر است. به صورت کلی شروع قیمت کربن اکتیو ایرانی پارس از 80,000 تومان است. در نظر داشته باشید که همه کربن های فعال پارس با گرید غذایی دارای پروانه بهداشت هستند و با توجه به تولید داخلی بسیار مقرون به صرفه می باشند. برای مشاوره رایگان و یا اطلاع دقیق از قیمت کربن فعال خوراکی پارس به صورت جزیی یا عمده می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
جدول قیمت کربن اکتیو خوراکی پارس
نام کربن فعال | قیمت فروش (ریال) |
قیمت کربن فعال ایران خوراکی پارس پایه انار | تماس بگیرید |
قیمت پودر کربن فعال خوراکی پارس پایه پسته | تماس بگیرید |
قیمت کربن فعال ایران خوراکی پارس پایه زردآلو | تماس بگیرید |
قیمت زغال فعال خوراکی پارس پایه گردو | تماس بگیرید |
قیمت زغال فعال ایران خوراکی پارس پایه هلو | تماس بگیرید |
با عرض پوزش به دلیل به روزرسانی قیمت ها لطفا برای اطلاع از قیمت روز کربن فعال ایران خوراکی پارس با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
راهنمای خرید زغال فعال خوراکی پارسکربن های فعال خوراکی پارس به صورت پودری و گرانولی موجود هستند. یکی از موارد مهم برای خرید کربن فعال خوراکی در نظر گرفتن ویژگی ها و مشخصات فنی زغال فعال است. ما مشخصات فنی هر کدام از کربن های اکتیو پارس را برای شما شرح داده ایم تا شما بتوانید با خیال راحت برای خرید زغال فعال خوراکی اقدام کنید.
راهنمای خرید زغال فعال خوراکی پارس
کربن های فعال خوراکی پارس به صورت پودری و گرانولی موجود هستند. یکی از موارد مهم برای خرید کربن فعال خوراکی در نظر گرفتن ویژگی ها و مشخصات فنی زغال فعال است. ما مشخصات فنی هر کدام از کربن های اکتیو پارس را برای شما شرح داده ایم تا شما بتوانید با خیال راحت برای خرید زغال فعال خوراکی اقدام کنید.
-
مشخصات پودر کربن فعال خوراکی پارس
راهنمای خرید زغال فعال خوراکی پارسکربن های فعال خوراکی پارس به صورت پودری و گرانولی موجود هستند. یکی از موارد مهم برای خرید کربن فعال خوراکی در نظر گرفتن ویژگی ها و مشخصات فنی زغال فعال است. ما مشخصات فنی هر کدام از کربن های اکتیو پارس را برای شما شرح داده ایم تا شما بتوانید با خیال راحت برای خرید زغال فعال خوراکی اقدام کنید.
روش آزمایش | پارامتر | مقدار | واحد |
ASTM D4607 | شماره لودین | (۵۰۰- ۹۰۰) +- (۲۵) | mg/g |
ASTM D2862 | اندازه ذرات موجود (پودر) | >۲۰۰ | مش |
<۰.۰۷ | میلی متر | ||
ASTM D2866 | کل محتوای خاکستر | ۹ | حداکثر بر حسب درصد |
ASTM D3838 | PH | ۷-۱۱ | |
ASTM D2854 | چگالی ظاهری | ۲۸۰-۳۲۰ | کیلو گرم بر متر مکعب |
ASTM D2867 | میزان رطوبت | ۶ | حداکثر بر حسب درصد |
* | بر پایه کربن فعال | * | |
* | بسته بندی استاندارد | کیسه ۲۵ کیلویی | kg |
-
مشخصات زغال فعال خوراکی پارس پایه انار
روش آزمایش | پارامتر | مقدار | واحد |
ASTM D4607 | شماره لودین | (۵۰۰- ۹۰۰) +- (۲۵) | mg/g |
ASTM D2862 |
اندازه ذرات موجود (پودر)
|
۴*۸
(m 2.36 – 4.74 ) ۳۰*۸ (mm 0.6 – 2.36 ) ۳۰*۶۰ (mm 0.25 – 0.6 ) |
مش |
ASTM D2866 | کل محتوای خاکستر | 15 | حداکثر بر حسب درصد |
ASTM D3838 | PH | 7-11 | * |
ASTM D2854 | چگالی ظاهری | 250-290 | کیلو گرم بر متر مکعب |
ASTM D2867 | میزان رطوبت | 6 | حداکثر بر حسب درصد |
ASTM D3802 | سختی | ||
* | بر پایه کربن فعال | انار | |
بسته بندی استاندارد | کیسه ۲۵ کیلویی | kg |
-
مشخصات زغال فعال خوراکی پارس پایه پسته
روش آزمایش | پارامتر | مقدار | واحد |
ASTM D4607 | شماره لودین | (۵۰۰- ۹۰۰) +- (۲۵) | mg/g |
ASTM D2862 |
اندازه ذرات موجود (پودر)
|
>۲۰۰
<۰.۰۷ |
مش
میلی متر |
ASTM D2866 | کل محتوای خاکستر | 9 | حداکثر بر حسب درصد |
ASTM D3838 | PH | ۷-۱۱ | |
ASTM D2854 | چگالی ظاهری | ۲۸۰-۳۲۰ | کیلو گرم بر متر مکعب |
ASTM D2867 | میزان رطوبت | ۶ | حداکثر بر حسب درصد |
* | بر پایه کربن فعال | * | |
* | بسته بندی استاندارد | کیسه ۲۵ کیلویی | kg |
-
مشخصات زغال فعال خوراکی پارس پایه زردآلو
روش آزمایش | پارامتر | مقدار | واحد |
ASTM D4607 | |||
ASTM D2862
|
اندازه ذرات موجود (پودر) | ۴*۸
(2.36-4.74mm)
۳۰*۸ (0.6-2.36mm) ۳۰*۶۰ (0.25-0.6mm) |
مش |
ASTM D2866 | کل محتوای خاکستر | 8 | حداکثر بر حسب درصد |
ASTM D3838 | PH | ۷-۱۱ | |
ASTM D2854 | چگالی ظاهری | ۲۸۰-۳۲۰ | کیلو گرم بر متر مکعب |
ASTM D2867 | میزان رطوبت | ۶ | حداکثر بر حسب درصد |
ASTM D3802 | سختی | ۷۰ -۸۵ | بر حسب درصد |
* | بر پایه کربن فعال | زردآلو | * |
بسته بندی استاندارد | کیسه ۲۵ کیلویی | kg |
-
مشخصات زغال فعال خوراکی پارس پایه گردو
روش آزمایش | پارامتر | مقدار | واحد |
ASTM D4607 | شماره لودین | ||
ASTM D2862 |
اندازه ذرات موجود (پودر)
|
۴*۸
(2.36-4.74mm)
۳۰*۸ (0.6-2.36mm) ۳۰*۶۰ (0.25-0.6mm) |
مش |
ASTM D2866 | کل محتوای خاکستر | 8 | حداکثر بر حسب درصد |
ASTM D3838 | PH | 7-11 | * |
ASTM D2854 | چگالی ظاهری | ۲۸۰-۳۲۰ | کیلو گرم بر متر مکعب |
ASTM D2867 | میزان رطوبت | 6 | حداکثر بر حسب درصد |
ASTM D3802 | سختی | ۷۰ -۸۵ | بر حسب درصد |
* | بر پایه کربن فعال | گردو | * |
* | بسته بندی استاندارد | کیسه ۲۵ کیلویی | kg |
-
مشخصات زغال فعال خوراکی پارس پایه هلو
روش ازمایش | پارامتر | مقدار | واحد |
ASTM D4607 | |||
ASTM D2862
|
اندازه ذرات موجود (پودر) | ۴*۸
(2.36-4.74mm) ۳۰*۸ (0.6-2.36mm) ۳۰*۶۰ (0.25-0.6mm)
|
مش |
ASTM D2866 | کل محتوای خاکستر | 8 | حداکثر بر حسب درصد |
ASTM D3838 | PH | 7-11 | |
ASTM D2854 | چگالی ظاهری | ۳۰۰-۳۵۰ | کیلو گرم بر متر مکعب |
ASTM D2867 | میزان رطوبت | 6 | حداکثر بر حسب درصد |
ASTM D3802 | سختی | ۷۵ -۸۵ | بر حسب درصد |
* | بر پایه کربن فعال | هلو | * |
* | بسته بندی استاندارد | کیسه ۲۵ کیلویی | kg |
روش های احیا کربن اکتیو
روش های فعال سازی برای تولید کربن فعال خوراکی می تواند به صورت فیزیکی و شیمیایی باشد. فرآیند فیزیکی حرارت دادن در حضور گاز بی اثر یا دی اکسید کربن یا بخار در دماهای بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ درجه سانتی گراد است. روش فعالسازی شیمیایی که در آن یک ماده شیمیایی قبل از عملیات حرارتی در همان محدوده دمایی به پیشساز اضافه میشود. همچنین ممکن است از ترکیب هر دو روش فیزیکی و شیمیایی برای فعال سازی استفاده شود. فرآیند کلی ممکن است به صورت یک فرآیند یک مرحله ای، دو مرحله ای یا سه مرحله ای انجام شود. فرآیند یک مرحله ای شامل افزودن ماده شیمیایی فعال کننده به مواد پیش ساز در ابتدای فرآیند و قرار دادن این مخلوط در یک کوره است تا در یک چرخه تا دمای فعال سازی از پیش تعیین شده گرم شود. فرآیند دو مرحله ای شامل ذغال کردن مواد پیش ساز در مرحله ۱ در دمایی در محدوده ۴۰۰ تا ۵۵۰ درجه سانتیگراد است و به دنبال آن خنک سازی برای تولید ذغال کربن بالا به عنوان ماده خام می باشد. فرآیند سه مرحلهای مانند فرآیند دو مرحلهای است به جز مرحله اولیه مرحله اول که برای مثال میتواند استخراج برخی ناخالصیها با حلال باشد.
کربن از منابع طبیعی
امروزه کاربرد منابع زیست توده به عنوان جاذب و پیش ساز برای تولید کربن فعال در کاربرد منابع زیست توده طبیعی بود و برخی از آنها در حال حاضر برای تولید کربن فعال در مقیاس تجاری استفاده می شوند. اغلب این مواد طبیعی به عنوان پیش ساز مورد استفاده قرار گرفته اند که شامل ذغال سنگ نارس، زغال سنگ قهوه ای، انواع چوب، درخت اکالیپتوس، چوب صنوبر ، خاک اره، چوب فشرده، چوب صنوبر، چوب نخل روغنی، چوب درخت زیتون، چوب تمر هندی ، بامبو و بیوچار چوب و باگاس نیشکر هستند.
کربن اکتیو خوراکی از ضایعات پوسته محصولات غذایی
کربن اکتیو خوراکی از ضایعات پوسته محصولا غذایی و یکی از منابع مهم پیش سازهای کربن فعال در سال های اخیر تبدیل شده اند. این امر با مسائل زیست محیطی ناشی از جمله کاهش ضایعات کشاورزی مرتبط است. کارهای زیادی در مطالعه و تهیه کربنهای فعال از این مواد سلولزی مانند پوسته برنج، پوسته بادام، پوسته نخود، پوسته نارگیل، پوسته دوریان، پوسته نخل روغنی، پوسته بادام زمینی، پوسته فندق، اکالیپتوس گلوبولوس، پوسته ماکادامیا و مخروط کاج انجام شده است. در اصل هر کدام این مواد می توانند قابلیت جذب متفاوتی داشته باشند. اما به صورت رایج بیشتر از پوسته نارگیل استفاده می شود.
علاوه بر این مجموعهای از جاذبهای کربنی با فعالسازی فیزیکی و شیمیایی پوست مغز پسته انجام شده است. تأثیر روش فعالسازی بر ویژگیهای بافتی، اسید-باز و جذب مواد بهدستآمده مورد آزمایش قرار گرفت. مواد تهیه شده با حذف ید و متیلن بلو در دمای اتاق مشخص شد. بسته به روش فعالسازی، محصولات نهایی کربنهای فعال ریز متخلخل با مساحت سطح متفاوت از ۵۳۰ تا ۱۲۰۴ متر مربع بر گرم بودند که ویژگیهای سطح اسیدی-بازیک متنوعی را نشان میدادند. نتایج بهدستآمده در این مطالعه ثابت میکند که انتخاب مناسب روش فعالسازی برای مواد ضایعات کشاورزی، تولید جاذبهای کمهزینه را که با ظرفیت جذب بسیار بالا نسبت به ید و متیلن بلو (به ترتیب ۱۲۸۰ و ۴۰۰ میلیگرم بر گرم) دارند به راحتی امکانپذیر میکند.
کاربرد ضایعات هسته میوه برای زغال فعال خوراکی
در سرتاسر جهان شرایط خوبی برای بازارهای میوه هسته دار به ویژه برای زیتون، خرما و دانه انجیر فراهم شده است. هسته این محصولات سخت بوده و حاوی درصد قابل توجهی لیگنین هستند، بنابراین آنها را به عنوان پیش سازهای کربن فعال ایده آل می کند. در میان میوههای هستهدار مختلف، هستههای زیتون بهعنوان پیشساز تولید کربن فعال عمدتاً به دلیل کیفیت بالای کربن فعال و وجود درصد بالای کربن عنصری (۴۰ تا ۴۵ درصد وزنی) به طور گسترده مورد مطالعه و استفاده قرار گرفتهاند.
همچنین صنعت کنسرو میوه ها سالهاست که محصولات بدون هسته تولید میکند که اکثریت این هسته های میوه به عنوان ضایعات دور ریخته میشوند. در سال های اخیر، چندین مورد از این هسته ها به عنوان پیش ساز برای تولید کربن فعال مورد استفاده قرار گرفته اند. هسته میوه سرشار از لیگنوسلولز است که ساختار آن پایه مناسبی را برای تولید کربن فعال فراهم می کند. طیف وسیعی از هستههای میوه و مواد مرتبط مورد مطالعه شامل هستههای زردآلو، هستههای خرما، هستههای آلو ، هستههای هلو ، هستههای گیلاس، هسته زیتون و بلال ذرت را می تواند به عنوان کربن فعال خوراکی مورد استفاده قرار گیرد.
کربن اکتیو از هسته زیتون
اجزای اصلی هسته زیتون که شامل آنالیز نهایی، تقریبی و لیگنوسلولزی است تقریباً ۱۰٪ از وزن میوه زیتون را نشان می دهد. درصد بالای کربن، هسته زیتون را به یک پیش ماده جذاب برای تولید کربن فعال تبدیل می کند. علاوه بر این، صنعت بزرگی در تولید زیتون های بدون هسته/بدون هسته وجود دارد و این صنعت عرضه قابل توجه و مستمر ضایعات هسته زیتون را فراهم می کند. در عمل، این فناوریها ممکن است صرفاً یا در یک ترکیب کوکتل به منظور به دست آوردن تعادل بهینه بین سود اقتصادی و کارایی فنی در طول دوره حذف آلایندههای آب مورد استفاده قرار گیرند.
جدول آنالیز هسته زیتون
% | تحلیل و بررسی |
تحلیل نهایی | |
46.5 | c |
6.4 | h |
0.4 | n |
0 | s |
۰.۳۴ | cl |
تحلیل تقریبی | |
16.2 | کربن ثابت |
۷۲.۷ | مواد فرار |
۲.۳ | خاکستر |
۸.۸ | رطوبت |
۲۸.۱-۴۰.۴ | سلولز |
۱۸.۵-۳۲.۲ | همی سلولز |
۲۵.۳-۲۷.۲ | لیگنین |
۱۹.۴ | HHV* (MJ/kg) |
مزایای کربن فعال به عنوان جاذب
به طور کلی، ظرفیت جذب کربن فعال با سطح داخلی، حجم منافذ، توزیع اندازه منافذ و به ویژه شیمی سطح متناسب است. گزارش های متعددی از جذب آلی بیشتر در منافذی وجود دارد که به سختی به اندازه کافی بزرگ هستند تا مولکول جذب شونده را بپذیرند. به عنوان مثال رنگ ها و اسیدهای هیومیک دارای ابعاد (۱.۵-۳.۰ نانومتر) هستند که جذب آنها در مزوپورها را بهبود می بخشد. از این رو، تفاوت در توزیع اندازه منافذ بر ظرفیت جذب مولکولهایی با اندازهها و اشکال مختلف تأثیر میگذارد. راندمان حذف را می توان با نیروی الکتریکی بین سطح کربن و ماده جاذب افزایش داد. در برخی موارد، جذب به تفکیک گروههای عاملی خاص بستگی دارد که به نوبه خود به ماده شیمیایی فعال کننده و شرایط کاربرد بستگی دارد.
خواص کربن فعال خوراکی
کربن فعال (activated carbon) یک جاذب بسیار موثر و متخصص است که برای حذف آلایندهها و مواد آلی و غیر آلی از محیط استفاده میشود. خواص کربن فعال خوراکی به عنوان یک ماده جاذب در تصفیه آب و غذا عبارتند از:
- جذب آلایندهها: کربن فعال خوراکی به دلیل ساختار پریمی و سطح بزرگ خود، قابلیت جذب بالایی را برای آلایندههای آلی و غیر آلی از آب و غذا دارد. این آلایندهها میتوانند شامل مواد شیمیایی، مواد آلی، بوی نامطبوع، رنگ، طعم، اندازه میکروبها و موارد دیگر باشند.
- حذف بو و طعم نامطبوع: کربن فعال به عنوان یک فیلتر بو و طعم، مواد آلی و مواد شیمیایی باعث می شود بوی نامطبوع و طعم ناخوشایند را از آب و مایعات خارج شود.
- حذف رنگ: با جذب رنگهای آلی موجود در آب و مایعات، کربن فعال میتواند به تصفیه و بهبود رنگ محلول کمک کند.
- تصفیه هوا: کربن فعال میتواند از هوا گازهای آلاینده و بوی نامطبوع را جذب کند و هوای پاک و تازه تری فراهم کند.
- کنترل میکروبها: برخی کربنهای فعال به دلیل خواص ضد باکتریایی خود میتوانند به عنوان مادهای موثر برای کنترل میکروبها در آب و مایعات عمل کنند.
- از بین بردن مواد شیمیایی مضر: کربن فعال میتواند مواد شیمیایی مضر مانند مواد آلی متعدد، مواد سنگین، مواد شیمیایی صنعتی و… را از آب و مایعات حذف کند.
به طور کلی، کربن فعال به عنوان یک جاذب بسیار کارآمد در تصفیه آب و غذا، کنترل آلایندهها و بهبود کیفیت محیط زیست بسیار موثر است.
قیمت هر کیلو کربن فعال خالص چقدر است؟
قیمت هر کیلو کربن فعال خالص یا قیمت هر کیلو کربن فعال خوراکی بسته به نوع برند، میزان تخلخل و قدرت جذب، نوع کربن (پودری، گرانولی، میله ای) وارداتی یا تولید داخلی و بسیاری از این مسائل می تواند متفاوت باشد. توجه داشته باشید قیمت هر کیلو کربن فعال خالص پارس به دلیل تولید داخلی در محدود قیمتی بین ۸۰,۰۰۰ تا ۲۰۰,۰۰۰ هزار تومان است. این مساله به عدد یدی بیشتر بستگی دارد. قیمت هر کیلو کربن فعال خوراکی پارس با عدد یدی ۵۰۰ حدود ۸۰۰۰۰ هزار تومان و قیمت هر کیلو کربن فعال خوراکی پارس با عدد یدی ۱۰۰۰ حدود ۲۰۰۰۰۰ هزار تومان است. البته این قیمت می تواند بر اساس قیمت مواد اولیه و بسیاری از پارامترهای دیگر متغیر شود.
سوالات متداول شما
- کاربرد کربن فعال در صنعت قند چیست؟
کربن فعال چندین دهه است که در تولید قندهای مایع استفاده می شود. کربن فعال پودری اغلب به منظور تولید شکر مایع برای تولید محلول های ساکارز مایع بی رنگ و شفاف با طعمی خنثی و شیرین و عاری از هر گونه طعم بد استفاده می شود.
- کربن چگونه در غذا استفاده می شود؟
دی اکسید کربن به دلیل کاربردهای فراوانش رایج ترین گاز در صنعت غذا و نوشیدنی است. از آن برای افزودن کربنات به نوشابه ها، سرد نگه داشتن مواد غذایی در حین حمل و نقل به شکل یخ خشک مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین، توسط عوامل خمیرکننده مانند مخمر آزاد می شود.
- کاربرد کربن فعال در تصفیه آب چیست؟
کربن فعال معمولاً در صنایع تصفیه آب به منظور حذف آلاینده های آلی مورد استفاده قرار می گیرد. فعال سازی شیمیایی باعث افزایش سطح و تخلخل کربن فعال می شود. به همین دلیل، فرآیند جذب سریعتر و موثرتر اتفاق می افتد.
منابع:
journals.sagepub.com
link.springer.com